fbpx
32.8 C
Budapest
- 2019. augusztus 20.
Ma István napja van.
Kezdőlap Videó

Videó

video

Kókai Nikolett – HR generalista gyakornok

Kókai Nikolett történetéből a HR generalista gyakornoki pozíciót ismerhetitek meg, amely a bejelentkezéstől a kiléptetésig követi végig a gyakornokok életét. 
video

Ádám Péter – Vállalati telesales vezető

Ádám Péter a mesterképzés elvégzése után a Vállalati Bankár Utánpótlás Programban helyezkedett el, ügyfélkapcsolati menedzserként. Annak ellenére, hogy korábban nem találkozott a banki szférával, a programban megszerzett ismeretek révén alig 3 év után vezetői pozícióba kerülhetett.
video

Fancsik Balázs – Fiókhálózati támogató gyakornok

Fancsik Balázs a mindennapi feladatai mellett több bankon belüli kezdeményezésnek is aktív tagja. Többek között ezekről a kezdeményezésekről és a BB gyakornoki programjáról is többet megtudhattok a videóból.
video

Kiss Marcell – Mikro specialista tanácsadó

Kiss Marcell - sokakhoz hasonlóan - szakmai tapasztalatszerzés céljából csatlakozott a Budapest Bank gyakornoki közösségéhez még 2015-ben. Gyakornoki ideje alatt megismerte a bank működését és ezáltal körvonalazódott benne, hogy mivel is szeretne foglalkozni a jövőben.
video

Önvezető kamionokat tesztelt a Volvo és a Waberer’s az M1-esen

Önvezető kamionokat tesztelt a Volvo Trucks és a Waberer's International Nyrt., közúti forgalomban pénteken, a járművek ötven kilométert tettek meg az M1-es autópályán.
video

Fekete drágakő: Bentley GT “DARK SAPPHIRE” Edition

With its ultra-light chassis made of Breitlight® enhanced by bluish “Dark Sapphire” tints, and its exclusive engine equipped with a “30-second chronograph”, the Bentley GT watch pays...

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISEBB

3,394RajongókTetszik
262KövetőKövetés