22.4 C
Budapest
- 2020. szeptember 22.
Ma Móric napja van.

Király Márta

Pénzügyi specialista

Névjegy

1986-ben született, Győrben nőtt fel, diplomáját az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szerezte. 

Hat évig dolgozott biztosítási alkuszcégnél. 2014 óta az Aegon Premium üzletágának és az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelőnek a vezető szakértője.

Második éve tagja az MDRT-nak (Million Dollar Round Table), mint független és nemzetközi szervezetnek, melynek tagjai kivételes szakmai tudásukrólszigorú etikai normáikról tesznek tanúbizonyságot.

ELÉRHETŐSÉG

Email: kiraly.marta @ aepremiumpartner.hu
Tel: +36 20 249-3288

CIKKEK

Állami támogatások, adókedvezmények, ezek maradnak az év végére

Sok ember fejében motoszkál a kérdés, hogy miként tudja majd fenntartani az aktív évek alatt megszokott életszínvonalat nyugdíjas korában. Vajon lesz-e elég fiatal, aki itthon marad, hogy fizesse a nyugdíjjárulékokat és mire elérjük a nyugdíjas kort ne kelljen a gyerekektől támogatást kérni.

LTP után: 10 gondolat, hogy miért éri meg TBSZ-t nyitni

Mindjárt itt az évvége, az LTP roham után sokan kutatnak a piacon a még elérhető államilag támogatott megtakarítási formák után. Okos megoldás lehet a Tartós Befektetési Számla (TBSZ), amin az elért hozamra nem kell kamatadót megfizessük. A részletekről Király Márta pénzügyi specialistát kérdeztük.

Király Márta: Siessünk, már csak pár hétig dönthetünk a TBSZ nyitásáról és egyes adókedvezményekről

Nyakunkon az év vége, ilyenkor megnövekedik az érdeklődés - és ezzel együtt ügyfélforgalom is - a pénzügyi és nyugdíjtanácsadóknál. A lakástakarék rally után egyre nagyobb az igény a még elérhető különféle állami támogatások, adókedvezmények és adó visszatérítések iránt.