Most népszerű
Támogassa a GASZTRO rovatot a BANKÁR MAGAZINBAN!
A részletekért írjon a hello @ bmag.hu e-mail címre vagy tekintse meg a MÉDIAAJÁNLAT-ot.
TOVÁBBI HÍREK
Székely Szusi: Egy gurmé fogás, amiről még soha nem hallottál
Az újranyitás óta ismét felpezsdült az élet a fővárosban, és régi, kedves helyeink is megújult kínálattal jelentkeznek. Nem kivétel ezalól az Andrássy úti SZÉK Restaurant & Bar sem. A felfrissült étlapon mostantól olyan kreációk is helyet kapnak majd, amik a nagyvilág ízeit ötvözik a székely konyha hagyományaival.
Felmérést készített egy vegán cég: Most kiderül mit reggeliznek a magyar nők!
A kapott eredményekből azt a következtetést lehet levonni, hogy a nők nagy része hajlandó lenne változtatni a helytelenül rögzült szokásain, ha ebben segítséget, de legalábbis iránymutatást kapna, és megfelelő kínálatot találna a piacon. Érdekesség, hogy a sós és édes reggeliket előnyben részesítő nők tábora nagyjából fele-fele arányban oszlik meg.
Nyitnak a teraszok! Nagy forgalomra számítanak a vendéglátósok
A Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke szerint a jövő hét végére mindenhol biztonságosan újra lehet nyitni a teraszokat, és ha jó idő lesz, nagy forgalom várható a vendéglátóhelyeken.
Befőtt kisokos: Sok vitamint és tápanyagot rejt az üveg
Amíg be nem indul a gyümölcsszezon, a befőttek tökéletes forrásai lehetnek a vitaminoknak és a tápanyagoknak. Az új technológiáknak hála nem csupán az ízük és az aromájuk marad intenzívebb, de akár cukormentes, energiacsökkentett változatban is átadhatják a friss gyümölcsök ízét.
Kávéra fel: A Nespresso bővíti magyarországi piacát!
Bővíti magyarországi piacát a Nespresso, amely vállalta, hogy 2022-re a vállalat kávéi teljesen karbonsemlegesek lesznek, a fenntarthatóságot pedig a termelési lánc egészére kiterjesztik.
Kávés újdonsággal hódít a Zwack: Az Unicum Barista egy igazi innovációs mérföldkő
Közel hároméves termékfejlesztés után kerül a boltok polcaira a Zwack Unicum család legújabb tagja. Az arabica kivonattal készülő, tölgyfahordóban érlelt Unicum Barista azhazai kávé- és alkoholkultúrát ötvözi.
Schieber Anita: A borturizmus a vírus miatt az online térbe és a szabadba költözött
A szabadba és az online térbe helyezte át a borturizmus eseményeit a koronavírus okozta járványhelyzet, amely tartós trendnek bizonyulhat – véli Schieber Anita, a Schieber Pincészet tulajdonosa és vezetője.
Fánk mellé (is) kiváló: A Hungaria Rosé Extra Dry a világ legjobb pezsgői között!
19 ország 479 tétele közül lett aranyérmes a Hungaria Rosé Extra Dry pezsgő a Franciaországban megrendezett Effervescents du Monde világversenyen. Óriási siker ez, hiszen az aranyérmen túl a Top 10-es listára is felkerült ez az üde magyar tétel
Az Opera Ginnel csúcsra értek, most vodkával váltják meg a világot
A magyar Opera Gin alig másfél év alatt elért eredményei saját tulajdonosai várakozásait is felülmúlták. Most az Első Magyar Gin Manufaktúra egy másik spirit kategóriában indít kiemelkedő minőségű terméket.
Brut Nature: Rácz Lilla pezsgője olyan, mint egy elegáns hercegnő
Aki fogyasztott már pezsgőt, az bizonyára tudja, hogy tradicionális pezsgők készítése Franciaországban, a Champagne borvidékén született meg.
Édes Mackó: Kürtőskalács Fesztivál helyett tematikus hétvégék a cukiban
Tematikus kürtőskalács-hétvégékkel készül az erdélyi finomság rajongóinak a Vitéz Kürtős csapata. Augusztus 15-től a Kürtőskalács Fesztivál ínyenc attrakciói az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában elevenednek meg
Miniborfesztivál a Westend tetőkertjében, koncertekkel
A Covid-19 fenyegetettség letarolta a fesztiválpiacot, 500 főnél nem lehet együtt több ember…Hiszen egy fesztivál annál jobban megéri sokszor, minél nagyobb, meg úgy az igazi.
VÁRHATÓ IDŐJÁRÁS
Budapest
enyhe havazás
0.4
°
C
1
°
0
°
91 %
1.8kmh
100 %
sze
2
°
csü
1
°
pén
1
°
szo
3
°
vas
0
°