0.4 C
Budapest
- 2023. december 6.
Ma Miklós napja van.
 

Támogassa a GASZTRO rovatot a BANKÁR MAGAZINBAN!
A részletekért írjon a hello @ bmag.hu e-mail címre vagy tekintse meg a MÉDIAAJÁNLAT-ot.

TOVÁBBI HÍREK

Székely Szusi: Egy gurmé fogás, amiről még soha nem hallottál

Az újranyitás óta ismét felpezsdült az élet a fővárosban, és régi, kedves helyeink is megújult kínálattal jelentkeznek. Nem kivétel ezalól az Andrássy úti SZÉK Restaurant & Bar sem. A felfrissült étlapon mostantól olyan kreációk is helyet kapnak majd, amik a nagyvilág ízeit ötvözik a székely konyha hagyományaival.

Felmérést készített egy vegán cég: Most kiderül mit reggeliznek a magyar nők!

A kapott eredményekből azt a következtetést lehet levonni, hogy a nők nagy része hajlandó lenne változtatni a helytelenül rögzült szokásain, ha ebben segítséget, de legalábbis iránymutatást kapna, és megfelelő kínálatot találna a piacon. Érdekesség, hogy a sós és édes reggeliket előnyben részesítő nők tábora nagyjából fele-fele arányban oszlik meg.

Nyitnak a teraszok! Nagy forgalomra számítanak a vendéglátósok

A Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke szerint a jövő hét végére mindenhol biztonságosan újra lehet nyitni a teraszokat, és ha jó idő lesz, nagy forgalom várható a vendéglátóhelyeken.

Befőtt kisokos: Sok vitamint és tápanyagot rejt az üveg

Amíg be nem indul a gyümölcsszezon, a befőttek tökéletes forrásai lehetnek a vitaminoknak és a tápanyagoknak. Az új technológiáknak hála nem csupán az ízük és az aromájuk marad intenzívebb, de akár cukormentes, energiacsökkentett változatban is átadhatják a friss gyümölcsök ízét.

Kávéra fel: A Nespresso bővíti magyarországi piacát!

Bővíti magyarországi piacát a Nespresso, amely vállalta, hogy 2022-re a vállalat kávéi teljesen karbonsemlegesek lesznek, a fenntarthatóságot pedig a termelési lánc egészére kiterjesztik.

Kávés újdonsággal hódít a Zwack: Az Unicum Barista egy igazi innovációs mérföldkő

Közel hároméves termékfejlesztés után kerül a boltok polcaira a Zwack Unicum család legújabb tagja. Az arabica kivonattal készülő, tölgyfahordóban érlelt Unicum Barista azhazai kávé- és alkoholkultúrát ötvözi.

Schieber Anita: A borturizmus a vírus miatt az online térbe és a szabadba költözött

A szabadba és az online térbe helyezte át a borturizmus eseményeit a koronavírus okozta járványhelyzet, amely tartós trendnek bizonyulhat – véli Schieber Anita, a Schieber Pincészet tulajdonosa és vezetője.

Fánk mellé (is) kiváló: A Hungaria Rosé Extra Dry a világ legjobb pezsgői között!

19 ország 479 tétele közül lett aranyérmes a Hungaria Rosé Extra Dry pezsgő a Franciaországban megrendezett Effervescents du Monde világversenyen. Óriási siker ez, hiszen az aranyérmen túl a Top 10-es listára is felkerült ez az üde magyar tétel

Az Opera Ginnel csúcsra értek, most vodkával váltják meg a világot

A magyar Opera Gin alig másfél év alatt elért eredményei saját tulajdonosai várakozásait is felülmúlták. Most az Első Magyar Gin Manufaktúra egy másik spirit kategóriában indít kiemelkedő minőségű terméket.

Brut Nature: Rácz Lilla pezsgője olyan, mint egy elegáns hercegnő

Aki fogyasztott már pezsgőt, az bizonyára tudja, hogy tradicionális pezsgők készítése Franciaországban, a Champagne borvidékén született meg.

Édes Mackó: Kürtőskalács Fesztivál helyett tematikus hétvégék a cukiban

Tematikus kürtőskalács-hétvégékkel készül az erdélyi finomság rajongóinak a Vitéz Kürtős csapata. Augusztus 15-től a Kürtőskalács Fesztivál ínyenc attrakciói az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában elevenednek meg

Miniborfesztivál a Westend tetőkertjében, koncertekkel

A Covid-19 fenyegetettség letarolta a fesztiválpiacot, 500 főnél nem lehet együtt több ember…Hiszen egy fesztivál annál jobban megéri sokszor, minél nagyobb, meg úgy az igazi.

VÁRHATÓ IDŐJÁRÁS

Budapest
enyhe havazás
0.4 ° C
1 °
0 °
91 %
1.8kmh
100 %
sze
2 °
csü
1 °
pén
1 °
szo
3 °
vas
0 °

INTERJÚ

NÉPSZERŰ