A magas infláció, különösen az élelmiszerárak és a rezsi hirtelen emelkedése jelentős kihívást jelent sok háztartás számára – ennek enyhítésében segíti kollégáit szeptemberben a CIB Bank, egy egységes összegű egyszeri kifizetéssel, összesen 420 millió forintot fordítva erre. Emellett a Bank a tervezett rendkívüli béremelést is végrehajtja.

A támogatást csak egy bizonyos bérszintig adja a bank, tehát valóban azokhoz kerül, akiknek ez igazi segítséget jelent, mely jól példázza, hogy a gondoskodás és a munkatársak iránti felelősségvállalás hogyan jelenik meg a CIB Bank cégkultúrájában.

Az egyszeri kifizetést a tartós távolléten lévők, elsősorban kismamák is kapják, akikkel a kapcsolattartás és a távollét utáni visszaintegrálásuk fontos a CIB számára.

A CIB Bank vezetése bízik benne, hogy ez a rendkívüli támogatás most gyors, átmeneti segítséget jelent a kollégáknak a növekvő költségeik fedezésére. Mindezt kiegészíti az is, hogy ezen felül, még a tervezett rendkívüli béremelést is megvalósítja a bank.

Nyitókép: CIB.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!