Hamarosan zárul a K&H adományozási kampánya, amely során az Országos Mentőszolgálat innovatív életmentő műszerekhez jut. Fizess TE is a mobiloddal, hogy együtt segítsünk, és megköszönjük a mentők erőn felüli, hősies munkáját.

 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2018-as kutatásának eredménye szerint az okostelefon-tulajdonosok 92 százaléka internetezik a mobilján, és többségük használja az okosfunkciókat is. Mindezt a koronavírus elterjedése csak felerősítette: mára szinte nem maradt olyan terület, ahol ne lenne hatalmas segítség az okostelefonunk. Mobilunkat ugyanis – a számtalan elérhető applikációnak köszönhetően – ma már használjuk többek között akár BKV bérletként, könyvként, pulzusmérésre, védettségi igazolványként, de akár a segítséghívás menetét is leegyszerűsíti és megkönnyíti. Az OMSZ ÉletMentő alkalmazását például, amellyel baj esetén egyetlen gombnyomással hívhatunk mentőt, már több mint 100 ezren töltötték le.

Sőt, mára már a pénztárcánk is beköltözött a mobilunkba. Hazánkban is egyre nagyobb az érdeklődés a mobilos fizetések iránt. Mindez nem meglepő, hiszen – amellett, hogy rendkívül gyors – egyszerű, biztonságos és praktikus. A mobilunk szinte állandóan nálunk van, így fizetéskor – ahelyett, hogy jó ideig keresgélnénk a pénztárcánkat – egyszerűen a terminálhoz érintjük és már ki is fizettük a kiválasztott termékeket. A mobillal való fizetés tehát a ma elérhető legkorszerűbb és talán biztonságos fizetési forma, és a K&H most lehetőséget ad arra is, hogy az okoseszközeinket életmentéshez használjuk. Augusztus végéig ugyanis a mobilos fizetéseknél a bank minden tranzakció után 10 forintot, összesen akár 50 millió forintot adományoz az Országos Mentőszolgálatnak.

A pittyenés most azt jelenti: én is segítek! Okoseszközös fizetéssel ugyanis támogatjuk az új, innovatív eszközök beszerzését, és köszönetet mondhatunk a mentőknek, akik nap mint nap, lehetetlent nem ismerve értékes életeket mentenek.

– fogalmazott Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

Nyitókép: MTI / Archív.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!