A Fundamenta-Lakáskassza keretében 15 éve működő Fundamenta Akadémia falai között több ezer pénzügyi közvetítő tett sikeres hatósági vizsgát. Az intézmény jelenlegi akciója keretében a pótvizsga díját átvállalja, ha a hallgató elsőre nem tudna sikeres vizsgát tenni.

 

A Fundamenta Akadémia indulása óta zárt képzési központként működött, azonban 2021-től megnyitja kapuit minden hatósági vizsgát teljesíteni vágyó számára. Az intézmény oktatói 2008 óta végzik a biztosításközvetítők, illetve 2010 óta a pénzügyi szolgáltatások, 2019 óta pedig a tőkepiaci termékeket forgalmazó szakemberek oktatását és hatósági vizsgáinak lebonyolítását. Az Akadémia kiemelkedő szerepet vállal a képzésszervezésben és vizsgáztatásban. Hallgatói az online képzést követően a cég saját, engedélyeztetett vizsgatermeiben tehetnek záróvizsgát.

A Fundamenta-Lakáskassza, mint engedélyezett felnőttképző intézmény elkötelezett a pénzügyek területén dolgozó, pénzügyi, biztosítási, illetve tőkepiaci közvetítést végző szakemberek magas színvonalú képzésében. A Fundamenta Akadémia oktatói komoly erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy a hallgatók sikerrel vegyék az akadályokat.

– jelentette ki Szitkei Máté, a Fundamenta Akadémia igazgatója.  

Fundamenta Akadémia

Ennek az elköteleződésnek köszönhető az is, hogy az idei évben különleges akciót hirdetett meg a Fundamenta Akadémia. Amennyiben a jelentkező elsőre nem tudná teljesíteni a megmérettetés feltételeit – nem menne át a vizsgán -, az első pótvizsga díját a képző intézmény állja.

Mindezen túlmenően az Akadémia kiemelt hangsúlyt helyez a minél szélesebb körű digitalizációra, így képzései online is elérhetőek az ország bármely pontjáról. Saját eLearning rendszerén keresztül a résztvevők hozzá tudnak férni a tanulást támogató anyagokhoz, sőt, egy vizsgaszimulátor segítségével az „éles” vizsga előtt tesztelhetik is tudásukat.

A további részletek megtalálhatók a Fundamenta Akadémia honlapján (www.akademia.fundamenta.hu), ahol minden fontos információ, képzési időpont, helyszín, követelmény stb. is elérhető.

Fundamenta Akadémia

A jogszabályok előírják, hogy a pénzügyi szolgáltatásokat, biztosításokat, valamint tőkepiaci termékeket közvetítőknek – erre feljogosító végzettség hiányában -, hatósági vizsgát kell tenniük. A képzés és vizsgáztatás hatósági felügyeletét a Magyar Nemzeti Bank (MNB) látja el. A 2005-ben kialakított Fundamenta Akadémia mindhárom hatósági vizsga típust illetően jogosult a hatósági vizsga lebonyolítására.

(x) Szponzorált tartalom – A cikk megjelenését a Fundamenta Lakáskassza Zrt. támogatta.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!