Az MKB Bank kínálatában is megjelent a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel, rövidebb nevén az MFH. A szabad felhasználású hitel 24-84 hónapos futamidővel, forintalapon, a futamidő végéig fix kamatozással érhető el.

Az MKB már meglévő ügyfelei a hitelt – maximum két millió forintos határig – akár digitális csatornán, online is igényelhetik, a hitelbírálatot követően a hitel összege két munkanapon belül folyósításra kerül.

Fióki igénylés lehetőségét az MKB Bank meglévő és új ügyfelei egyaránt igénybe vehetik, az igényelt összeg folyósítása ekkor három munkanapon belül történik.

Új ügyfeleink számára a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel digitális szerződéskötési lehetőségét az év közepén tervezzük bevezetni.

Nagyon örülünk annak, hogy már mi is nyújthatjuk ezt az ügyfélbarát terméket a piacon. Ezzel együtt minden pénzügyi termékünket úgy fejlesztjük, hogy ügyfeleink igényeihez a legjobban igazodjanak és büszkék vagyunk arra, hogy egyre több termékfejlesztésbe be is tudjuk vonni ügyfeleinket.

– fogalmazott Pereczes János, az MKB Bank digitális üzletfejlesztési ügyvezető igazgatója.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!