Az OTP Bank 23 milliárd forintos hitelt biztosít a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport legújabb fejlesztéséhez, a Duna Terasz Grande lakóparkhoz, ami a Duna Terasz Lakónegyed részeként valósul meg – közölte az OTP Bank és a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport kedden az MTI-vel.

A társaságok közös közleménye szerint a lakóparkban 790 lakás épül – az egyszobástól a nagy, családi ötszobásig -, amelyek 2 épületben, Budapest XIII. kerületében a Vizafogó városrészen a Foka-öböl közelében helyezkednek el. A kéthektáros területen a pince és földszinti teremgarázs, az üzletek és a földszinten található közös használatú terek szerkezetépítése folyik, a tervek szerint az épületet 2023-ban adják át.

Nyolc daru, egy építkezés – Épül a Duna Terasz Grande! | Fotó: Bankár Magazin.

 

Közölték, hogy az első értékesítési ütemben eladásra kínált 464 lakásból 164-et értékesítettek, ez kicsivel több, mint 35 százaléka a jelenlegi ütemnek, a teljes beruházás számainak tükrében pedig meghaladja a 20 százalékot.

A közlemény idézte Tóth Csabát, a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport ügyvezetőjét, aki elmondta, megtisztelő, hogy az OTP Bank elismeri és támogatja a Duna Terasz Grandéban rejlő egyediséget, valamint a megbízható, stabil fejlesztői hátteret, amelyre a Duna Terasz Lakónegyed beruházás minden ütemében kiemelt figyelmet fordítanak.

KORÁBBAN ÍRTUK

Alakot ölt a DANUBIO, a Marina part legújabb gyöngyszeme

Régóta dolgozik a lakóingatlan-fejlesztői területen, életében izgalmas kitérő volt, amikor Kínában élt és dubai luxusfejlesztésekhez toborozott vevőket. Szili Balázs - a DANUBIO projekt marketing és értékesítési vezetője - komoly nemzetközi ráláttással rendelkezik a luxusingatlan-fejlesztésekre, ahol mostanában kifinomult vevőkkel lehet találkozni.

Galovics Gábor, az OTP Bank ügyvezető igazgatója pedig arról számolt be a közleményben, hogy az OTP Bank továbbra is elkötelezett az ingatlanfejlesztések, azon belül is a lakóingatlanok finanszírozásában. A Duna Terasz Lakónegyed korábbi ütemében is partnerként voltak jelen; stabilitás és alacsony kockázat jellemezte a projektet, amely megbízható és tőkeerős háttérrel rendelkezik – tette hozzá a szakember.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!