A lenvászon egy hypoallergén anyag a természetes szálak és a gyártási folyamat miatt. A lenvászon ruhák viselése segítik elkerülni az allergiás reakciókat. A lenvászon egy hőszabályozó anyag mely a hidegben szigetel, melegben pedig hűsít és jól szellőzik. Hatalmas védelmet nyújt a napsugárzás ellen. Nagyon komfortos érzetet ad a viselése ugyanis természetesen lélegzik – magyarázza Béres Géza a DRESS ME AND YOU méretes szabóság tulajdonosa és szalonvezetője.

A lenvászon a pamutnál és a gyapjúnál sokkal erősebb anyag a nagy szakitószilárdsága miatt. Hosszú élettartalma van és egy olyan extra tulajdonsága is mely minél több használattól egyre lágyabbá és simábbá válik.

Idén nyárra készítettünk három méretben ingeket, fehér, törtfehér, világosbarna, barna, vilagoskék, és királykék színben kókuszdió gombokkal ellátva, hogy teljesen természetes hatást keltsünk.

A 19.900 forintos árban benne van az is, hogy teljesen a vásárló testére igazítjuk az ingeket valamint egy év múlva is ingyenesen igazítjuk, ez egyben garancia is a munkánkra.

– hívja fel a figyelmet Béres Géza, a DRESS ME AND YOU méretes szabóság tulajdonosa és szalonvezetője.

Lenvászon kollekció – Fotó: DRESS ME AND YOU

Készítünk – továbbá – lenvászon sportzakókat melyek belsejében izzadság elszívót és kézi dísztűzést helyezünk – tette hozzá a szakember.

Nyárra a legmegfelelőbb viselet a férfiak számára ugyanis lenge, szellőzik mégis tud elegáns és sportos is lenni. Három fajta színben kaphatóak; világoskék, bézs, sötétkék.

– mondja Béres Géza.

Béres Géza – Fotó: DRESS ME AND YOU

Egy méret pluszt benne hagyunk lenvászon sportzakóinkban azaz ha később erősödnénk akkor tudunk BŐVÍTENI is a zakon. Természetesen erre is igaz az, hogy akár egy év múlva is ingyen szűkítjük, bővítjük, igazítjuk a nálunk vásárol sportzakókat – összegezte Béres Géza.

Nyitókép: DRESS ME AND YOU

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!