Gyorsan elröppent ez a pár otthon töltött hónap, sokan pedig hozzászoktak a melegítőkhöz és pizsamákhoz, az új otthoni élet legújabb kellékeihez. Akadt olyan, aki át se öltözött – vagy csak épp felülre vett fel valamit – hogy a meetingen ne lássák, milyen figurás pizsama maradt rajta az előző napról. De ennek vége! A nyitással együtt visszatérnek a jól ismert problémák: nők esetében újra támad a haj és a smink a mindennapi rutinban, reggelente pedig a „mit vegyek fel” okoz mindenféle időt pazarló aggodalmakat. Az urak sem járnak jobban: meg kell igazítani a nadrágot és az inget, a cipőt pedig ki kell fényesíteni – Kiss Fruzsina Stylist segít a Bankár Magazin olvasóinak formába hozni magukat!

Viszlát home office

„Nyugalom és kényelem” – ki sem kellett mozdulni otthonról. Aki az elmúlt három hónapban tudta home office-ból is intézni az üzleti ügyeit, az biztosan hozzászokott ehhez a praktikus életmódhoz.  A meeting előtt be lehetett rakni egy mosást és mire véget ért, már ki is lehetett teregetni. A hölgyek – átmenetileg – a polcra tehették a magassarkukat, amikben a nap végére alig tudnak haza menni. Az online rendeléseknek hála sokan megszokták, hogy minden házhoz jött. Az elmúlt közel három hónap nem múlik el nyomtalanul, de mostanra eljött az ideje, hogy kimozduljunk a home office-ból és bemenjünk az irodába. Volt idő tehát rendbe rakni a gardróbot vagy áttervezni a jövőt, most viszont újra kell kezdeni mindent: itt a nyitás, kezdődik az év második fele! Ha nem tudjuk mit vegyünk fel, akkor írjunk rá egy stylistra Messengeren, de akár fel is hívhatjuk!

Kiss Fruzsina – stylist | Fotó: Bankár Magazin / Kocsis Ferenc Árpád.

Várható volt: Akciók ameddig a szem ellát

A divat az utóbbi hónapokban a kényelem irányába mozdult el, ha pedig betérünk egy plázába, akkor nem mindennapi – akár 30-50 százalékoskedvezményekre is bukkanhatunk. A boltok nagy része nem volt nyitva, a tavaszi készlet így kvázi „beragadt”. 

Tipp: Érdemes tekerni egyet a Facebookon vagy az Instán, mert a kereskedők országszerte rengeteg izgalmas akciót kínálnak!

Azokban a boltokban, ahol nem jellemző a ruhák online értékesítése ott a három hónapos leállás még nagyobb problémákat okozott. A kerekskedőknek tehát jól felfogott érdeke, hogy vásárlást generáljanak. Használjuk ki ezt a vissza nem térő lehetőséget!

Amennyiben személyre szabott tanácsot szeretne – ahol többek között az is kiderül, hogy egy konkrét testalkathoz milyen szabásvonalú ruha a legideálisabb viselet, illetve mikor vegyen fel pöttyöset vagy csíkosat – akkor mindenképp érdemes Kiss Fruzsinával sétálni egyet egy plázában egy személyes konzultáció keretében!

Kiss Fruzsina – stylist | Fotó: Bankár Magazin / Kocsis Ferenc Árpád.

Hölgyek: Pöttyök és fodrok

Hölgyek esetében ezen a nyáron – vagyis ami megmaradt belőle – ismét a neon színeké a főszerep, elérkezett a pöttyök és a fodrok ideje. Ugyancsak remek választásnak tűnnek az olyan kosztümök, amelyeknek rövid a nadrágja. Merjünk tehát színesen öltözködni és próbáljunk ki új izgakmas dolgokat is most, hogy újra lehet már mozdulni.

Tipp: Üzleti megjelenésnél, tárgyaláson ügyféltalálkozók alkalmával figyeljünk oda, hogy ne legyen kint a vállunk és a lábunk feje.

Kiss Fruzsina – stylist | Fotó: Bankár Magazin / Kocsis Ferenc Árpád.

Urak: Csak lazán

A férfiak idén nyáron nyugodtan vehetik lazábbra is a megjelenésüket: sokan már elhagyták a nyakkendőket és inkább a díszzsebkendők mellett tették le a voksukat. Mivel a kényelem a férfiaknál mindig az első helyet foglalja el, így sokan vesznek a zakó alá egy pólót vagy egy kényelmes inget

Tipp: A zakóválasztásnál arra figyeljünk, hogy olyan anyagot válasszunk, ami nem gyűrődik és nyúlósabb fazon. 

Ingek tekintetében idén továbbra is a karcsúsította test formáit jobban követő, azt kihangsúlyozó – daraboké a főszerep, a regular és az annál nagyobb fazonokat az urak már egy ideje hanyagolják.

Amennyiben személyre szabott tanácsot szeretne – ahol többek között az is kiderül, hogy adott bőr-, szem- és hajszínhez milyen ruhaszínek passzollnak, mit mivel érdmes kombinálni – nos, akkor mindenképp érdemes Kiss Fruzsinával kávézni egyet!

Kiss Fruzsina – stylist | Fotó: Bankár Magazin / Kocsis Ferenc Árpád.

A ruhánk üzen, ügyeljünk arra, hogy mit szeretnénk vele mondani

A lényeg, hogy bármilyen ruhát is válasszunk, az tudatos döntés legyen, amihez ragaszkodjunk! Ha tudjuk mi áll a legjobban, akkor mind az öltözködés, mind a ruhavásárlás könnyed rutinná válik.

Az év második fele még előttünk van, idén még bármi sikerülhet! Legyünk mindig elegánsak és öltözzünk a sikerhez, hogy elérjük az álmainkat!

Kiss Fruzsina – stylist | Fotó: Bankár Magazin / Kocsis Ferenc Árpád.

A képek Kiss Fruzsináról Budapesten a Duna Pláza bevásárlóközpontban, a Blombergs Dunapláza üzletében készültek – köszönjük a lehetőséget! 

  • Ruházati üzlete, kávézója van? Szeretne cikket a Bankár Magazinban?
    Írjon e-mailt a hello@bmag.hu címre!

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!