Budapest, 2020. május 6., szerda (MTI) – Átalakul és nevet vált az OTP Bank treasury üzletága, OTP Global Markets néven folytatja nemzetközi pénz- és tőkepiaci tevékenységét – közölte a hitelintézet szerdán az MTI-vel.

Az OTP Csoport egységes alapelvek és standardok mentén működteti a tőkepiaci kereskedési és értékesítési tevékenységet minden célpiacán – írták. A következő időszakban még nagyobb hangsúlyt fektetnek a csoportszintű megoldások kidolgozására, az elemzési és befektetés tanácsadási tevékenységre, intézményi oldalon pedig a nemzetközi kötvény- és részvénypiacok csoportszintű elérésére, valamint a tőzsdei derivatívák kezelésére. Az új, Global Markets elnevezés célja, hogy megfelelően tükrözze a bankcsoport nemzetközi, valamint csoportszintű pénz- és tőkepiaci szolgáltatásainak széles spektrumát.

A névváltással párhuzamosan zajló szervezeti átalakítás és szolgáltatásfejlesztés célja, hogy az OTP Global Markets néhány éven belül egy egyedülállóan széles termékpalettával és ügyfélállománnyal rendelkező regionális piaci szereplővé váljon a befektetési szolgáltatások területén – mondta Bánfi Attila, az OTP Global Markets ügyvezető igazgatója a közlemény szerint.

 Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!