Medgyesi Attila tölti be a Budapest Bank leányvállalata, a Budapest Lízing Zrt. vezérigazgatói posztját. Új feladatkörében azon fog dolgozni, hogy megőrizze a leányvállalat piacvezető szerepét. Ezzel egy időben pedig Kasziba Levente lett a Budapest Lízing Zrt. Igazgatóságának elnöke.

Medgyesi Attila | LinkedIn

Medgyesi Attila 2013-ban csatlakozott a Budapest Bank csoporthoz, ahol különböző értékesítési pozíciókat töltött be, emellett a Budapest Bank vállalati vezetőképző programját is elvégezte.

  • 2017-ben lett a Budapest Lízing harmadik feles értékesítési vezetője, 2018-tól pedig már a teljes lízingértékesítésért felelt.
  • Az elmúlt években több területen is bizonyított: a Budapest Lízing növekedési területeinek többségét vezette vagy részt vállalt munkájukban.

Az évek óta piacvezető Budapest Lízing portfoliója több, mint duplájára nőtt az elmúlt években, tavaly év végén 124 milliárd volt, míg a 2019 harmadik negyedévi adatok alapján a Budapest Lízing piaci részesedése 13% volt termelőeszköz finanszírozásban. Ennek elérésében a szakember is jelentős szerepet játszott.

Kasziba Levente | LinkedIn

Ezzel egy időben, ugyancsak 2020. január 17-i hatállyal Kasziba Leventét, a Budapest Bank vállalati üzletágának vezetőjét nevezték ki a Budapest Lízing Igazgatóságának elnökévé.

 

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!