2020. január 15-től Kasziba Levente tölti be a Budapest Bank vállalati üzletágvezetői pozícióját. A pénzügyi szektorban széleskörű tapasztalatokkal rendelkező szakember 2019 februárjában csatlakozott a Budapest Bankhoz.

2020. január közepétől Kasziba Levente veszi át a Budapest Bank vállalati üzletágának irányítását. A szakember új pozíciójában a vállalati banki szolgáltatásokért lesz felelős, így hozzá tartozik majd a vállalati értékesítés és termékfejlesztés is.

Kasziba Levente idén februárban csatlakozott a Budapest Bankhoz vállalati termékfejlesztés és támogatás vezetőként. A feladatai közé tartozott a vállalati pénzforgalmi-, digitális- és hitel- termékportfóliók menedzselése, a vállalati termékek árazása, illetve olyan kiemelt projektekben is fontos szerepet töltött be, mint az azonnali fizetési rendszer bevezetésére történő felkészülés.

A szakember az UniCredit Banktól érkezett a Budapest Bankhoz, ahol a kisvállalati és lakossági szegmensekben töltött be vezetői pozíciókat, kisvállalati szegmensvezetőként, lakossági termékek és folyamat vezetőként, végül pedig lakossági hitelezés vezetőként dolgozott. Ezt megelőzően hat éven át dolgozott a Magyar Fejlesztési Banknál különféle szerepkörökben.

A Budapest Bank korábbi vállalati üzletágvezetője, Toldi Balázs a bankon kívül folytatja pályafutását.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!