November végétől már az újságos standokon is kapható a Fundamenta otthonteremtési magazinja, az Otthonok & Megoldások – jelentette be a lap alapítója, a Fundamenta. 

A negyedéves, 100 oldalas otthonteremtési-lakberendezési magazin már nyolc éve megjelenik, eddig azonban csak a Fundamenta szerződött ügyfelei számára volt elérhető. A magazin egyre növekvő népszerűségének köszönhetően a társaság a lapot kiadó Marquard  Media Magyarország Kft-vel közösen úgy döntött, hogy a sikeres magazint a nagyközönség számára is elérhetővé teszi, így az idei év téli száma már megvásárolható az újságárusoknál.

Az Otthonok & Megoldások magazin amellett, hogy költségtervekkel, beruházási javaslatokkal, színesen és érdekesen mutatja be az otthonteremtéshez kapcsolódó témákat, tippeket, kiemelt figyelmet szentel a környezetbarát, energiatakarékos, „zöld” megoldásoknak is.

Ízelítő a Fundamenta régi-új magazinjából:

  • Belvárosból a kertvárosba – Új otthonban Farkasházi Réka és családja,
  • Karácsonyi díszbe öltöztetett otthonok – tippek a meghitt ünnepekre,
  • Készítsünk ajándékot! – ötletek, saját készítésű ajándékok,
  • Gyors vendégváró falatok – tippek: mivel kínálhatjuk meg a hirtelen betoppanó vendégeket.
  • Élet egy közeli farmon – átalakítás után stílusos és kényelmes, hamisítatlan western-hangulat a ranchon.

Beleolvasok a magazinba

Havonta átlagosan több mint 130 000 látogatóval rendelkezik a Fundamenta online otthonteremtési magazinja, a folyamatosan frissülő otthonokesmegoldások.hu, amely már évek óta elérhető a nagyközönség számára is. Az online magazin sok praktikus tanácsot és „Csináld magad!” megoldást közöl, amelyekkel bárki bátran belevághat az otthonszépítésbe. A lakáskultúra iránt érdeklődők érdekes tartalmakkal, csodaszép képekkel találkozhatnak az Otthonok & Megoldások Facebook és Instagram, valamint Pinterest oldalán is.

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. már több mint 20 éve segíti ügyfeleit lakásálmaik megvalósításában. Működési területe felöleli a lakásvásárlással, építéssel-felújítással, energiatakarékos megoldások kiépítésével, ingatlan-adásvétellel kapcsolatos megoldásokat, amelyhez szervesen illeszkedik a Marquard Media Magyarország kiadásában megjelenő magazin is.          

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!