1988-ban Magyarország – és Közép-Kelet-Európa – első bankkártyáját az MKB Bank adta ki. A harmincéves évforduló tiszteletére idén októberben az MKB teljes egészében megújított kártyaportfólióval jelentkezett, sőt, elsőként hazánkban kibocsátotta a kártyatulajdonosok legmagasabb igényeit kielégítő World Elite kártyát. 

A Mastercard World Elite a tudatos emberek társa: ők azok, akik nyitottak az újdonságra, akik tudatosan tervezik életüket és az átlagos helyett az egyedi, exkluzív dolgokat választják.

A World Elite „tudásán” túl az MKB új kártyaportfóliójának megjelenésében is különlegességet jelent, hiszen a kártyaképek a magyar népi díszítőművészet tradicionális motívumaihoz térnek vissza.

A kártyákon megjelenő motívumok: a beregi keresztszemes, az erdélyi varrottas és a mezőkövesdi matyó hűek maradtak a hagyományokhoz ugyanakkor – újragondolásuk által – mai életünk díszeivé is váltak.

Dr. Balog Ádám, az MKB Bank Elnök-vezérigazgatója elmondta:

Az MKB Bank új kártyaportfóliójának megjelenése tisztelgés a nemzeti hagyományaink előtt és egyértelmű utalás a magyarság értékeink folytonosságára, nagyszerűségére. Büszke vagyok rá, hogy az MKB Bank alapértékeinek is számító tradíció és innováció mostantól bankkártyáink tartalmaiban is sikerrel jelenik meg. Külön öröm, hogy új kártyáink arculatát saját kreatív csapatunk alkotta meg.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!