A K&H kapta „Az év legjobb bankja Magyarországon” elismerést a The Banker nemzetközi pénzügyi magazin szakmai versenyén. Korábban ebben az évben a K&H kapta az Euromoneytól a „Magyarország legjobb bankja 2019” címet is. Ez a negyedik olyan év, amikor a K&H mindkét díjat elnyerte ugyanabban az évben. „Az év legjobb bankja Magyarországon” díjat tegnap este adták át Londonban.

Hetedszer kapta meg a K&H „Az év bankja Magyarországon” díjat, a The Financial Times gondozásában megjelenő The Banker nemzetközi pénzügyi magazin szakértői által odaítélt elismerést.

  • A díj odaítélésénél a pénzügyi eredményeket és a növekedési és teljesítménymutatókat részletesen vizsgáló elemzés mellett olyan szempontokat is figyelembe vettek, mint a pénzintézetek helyi gazdaságban betöltött szerepe, illetve az innovatív és költséghatékony technológiai megoldásokat.
  • Korábban ebben az évben a K&H kapta az Euromoneytól a „Magyarország legjobb bankja 2019” címet is. Ez a negyedik olyan év, amikor a K&H mindkét díjat elnyerte ugyanabban az évben.

Nagyon büszkék vagyunk „Az év legjobb bankja Magyarországon” díjra, amely 4000 munkatársunk munkájának és ügyfeleink hűségének köszönhető.

– tájékoztatott David Moucheron, a K&H Csoport vezérigazgatója a londoni díjátadó gála után, majd hozzátette: 

A díj annak is elismerése, hogy a K&H felgyorsította digitális, innovatív átalakulását, kiemelt figyelmet fordítva a kategóriájában legkiemelkedőbb ügyfélélményre minden csatornáján keresztül, folyamatainak és szervezeti felépítésének egyidejű egyszerűsítésével.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!