A tervek szerint január elsejétől Michał Hucał veszi át a magyarországi NN Biztosító vezérigazgatói posztját, kinevezése a Magyar Nemzeti Bank (MNB) jóváhagyását követően lép életbe – közölte a vállalat kedden az MTI-vel.

Közleményük szerint Michał Hucał legfőbb célkitűzése az NN Biztosító immár 22 éve őrzött piacvezetői pozíciójának tovább erősítése, illetve az elmúlt években sikerrel folytatott digitalizációs fejlesztéseinek továbbvitele lesz.

Jelenleg az NN lengyelországi leányvállalatának értékesítési igazgatójaként dolgozik, 2016-ban csatlakozott az NN Csoporthoz. Eddigi szerepkörében többek között sikerrel irányította a cég nem-életági termékeinek, valamint egy teljes mértékben digitális értékesítési csatorna elindítását.

Michał Hucał a vezérigazgatói poszton az NN Biztosítót 2016. óta irányító Sztanó Imrét váltja, aki az NN Csoport nemzetközi digitálizációs igazgatójaként (Chief Digital Officer) folytatja karrierjét. Feladata olyan új digitális megoldások és partnerségek kidolgozása lesz, amelyek révén az NN Csoport még ügyfélközpontúbb és még relevánsabb ajánlatot tud nyújtani ügyfeleinek.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!