Az UniCredit nyerte a World’s Best Private Bank 2020 elismerést Közép- és Kelet-Európában és a Best Private Bank for Entrepreneurs címet ugyanebben a régióban. Emellett a legjobb privátbank elismerést kapta Ausztriában (Schoellerbank), a Cseh Köztársaságban és Romániában.

A Global Finance magazin World’s Best Private Banks Awards 2020 versenyén, melyet idén az ötödik alkalommal rendeztek meg, az UniCreditet ismerték el Közép- és Kelet-Európa legjobb privátbankjaként.

KORÁBBAN ÍRTUK

Az UniCredit bankkártya nélküli készpénzfelvételt vezet be

Az mCash szolgáltatás, azaz a bankkártya nélküli készpénzfelvétel egyszerű, csupán egy mobiltelefonra van hozzá szükség: a bank mobilapplikációján keresztül kell kérni egy egyedi kódot, ami megérkezik a telefonunkra, majd ezt a kódot kell beírni az ATM-en. Az innovatív digitális szolgáltatást Magyarországon elsőként az UniCredit ügyfelei élvezhetik.

Az év európai bankárává választották az UniCredit S.p.A vezérigazgatóját

A „The Group of 20+1" újságíró-szervezet Jean Pierre Mustiert, az UniCredit S.p.A vezérigazgatóját választotta a 2018-as év európai bankárának. Ezt a díjat 1994 óta minden évben átadják. A Frankfurt am Main-i székhelyű „The Group of 20+1" vezető nemzetközi gazdasági és pénzügyi újságírókat tömörítő szervezet.

Emellett egy másik regionális díjkategóriában – Közép- és Kelet-Európa legjobb privátbankja vállalkozók számára – is győzni tudott az UniCredit, az ország szintű megmérettetésben pedig Ausztriában (Schoellerbank), a Cseh Köztársaságban és Romániában bizonyult a legjobbnak. A Global Finance magazin értékelése szerint:

A győztesek a legkiválóbb szolgáltatásokat nyújtják a jelentős nettó vagyonnal és különleges igényekkel rendelkező magánszemélyek számára vagyonuk gyarapítása, megőrzése és továbbörökítése érdekében.

A győztesek nem feltétlenül a legnagyobb bankok, de a legjobbak, amelyek olyan minőségi szolgáltatásra képesek, melyek magánszemély ügyfeleik számára kiemelten fontosak. Az ünnepélyes díjátadóra jövő februárban kerül sor New Yorkban.

Megtiszteltetés számunkra, hogy a közép- és kelet-európai régióban az UniCreditet ismerték el a legjobb privátbankként, és hogy további ország szintű címeket nyertünk el Ausztriában, a Cseh Köztársaságban és Romániában is.

– értékelt Gianfranco Bisagni és Niccolo Ubertalli, a Comercial Banking CEE két társ-vezérigazgatója.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinkkel olyan fenntartható partneri kapcsolatot tudtunk kiépíteni, aminek köszönhetően folyamatosan minket választanak. Ezek a díjak bizonyítják: szüntelen erőfeszítéseinkkel és törekvésünkkel, hogy élenjárók legyünk az innovatív és a konkrét igényeket kiszolgáló befektetési megoldások nyújtásában, értéket teremtünk a vagyonkezelésben ügyfeleink számára valamennyi piacunkon. – tették hozzá.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!