A hazai irodapiac tranzakcióinak történetében ez a legnagyobb megállapodás, amit még fejlesztés alatt álló irodára kötöttek. Az ExxonMobil a népszerű Váci úti irodafolyosó közelében választotta ki a hozzávetőlegesen 27.500 négyzetméteres irodateret. A rekordméretű tranzakció során az ExxonMobilt a CBRE képviselte.

Többi projektjéhez és teljes portfóliójához hasonlóan a GTC az új Pillar építése során is fenntartható technológiákat alkalmaz, magas minőségi színvonalat és makulátlan projektmenedzsmentet biztosít.

Mivel az épület egészét az ExxonMobil veszi bérbe, részese lehet a design kialakításának és az építés fázisainak is.

A felek közötti folyamatos egyeztetés a biztosíték arra, hogy a Pillar valóban a bérlő igényeinek megfelelően készül el, a környezettudatos megoldásoktól az elektromos töltőállomásokon át az éttermek és gyermeknapközi kialakításáig, valamint az egyéb kényelmi szolgáltatásokig. Tekintve, hogy a projekt jelenleg a kivitelezés szakaszában van, a megállapodás rávilágít a GTC azon képességére, hogy partnerei különféle igényeinek a lehető legnagyobb mértékben megfelelve folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást nyújt.

A Pillar nemcsak a legújabb technológiai újításokkal felszerelt iroda lesz, hanem egy olyan hely, ahová az ExxonMobil munkatársai örömmel járnak be dolgozni, és szívesen töltik majd idejüket az irodában és az olyan közösségi terekben is, mint a kert, az étterem, a kávézó és az edzőterem. Nagyon örülök, hogy részt vehetek ebben a csodálatos, ExxonMobillal közös projektben. A bérleti szerződés egy újabb állomása a GTC és az Exxon immár 17 éve tartó együttműködésének.

– nyilatkozta Gedai Bori, a GTC Magyarország Deputy Country Managere.

CBRE

Az új ingatlan jelentős mérföldkő az ExxonMobil életében

Az ExxonMobil hosszú távon is elkötelezett Magyarország iránti. Miután korábban már megünnepelték a 15. születésnapunkat, nemrég aláírták a bérleti megállapodást az új irodára.

A Pillarral egy modern, minőségi teret fogunk biztosítani munkatársainknak, mely együttműködésre, és innovációra sarkall, és ahonnan energizáljuk, támogatjuk cégünk globális tevékenységeit. Kíváncsian várom a projekt következő lépéseit és a további nagyszerű együttműködést a GTC, a CBRE és az ExxonMobil csapata között.

– mondta Romke Noordhuis, az ExxonMobil GBC Hungary Managing Directora.

A GTC különösen nagy hangsúlyt fektet az új közösségek megjelenésének elősegítésére

A GTC képes olyan designmegoldásokban gondolkodni, melyek az egyszerű épületeket olyan terekké változtatják, ahol a produktivitás és az egészség áll a középpontban, miközben az épületet használó közösség is kiemelkedő szerephez jut. Ezen erőfeszítéseket jól mutatja az elsőosztályú, díjnyertes ZDA-Zoboki Építésziroda Kft. által tervezett komplexum oszlopcsarnoka is, amely igazi oázist biztosít az épületen belül.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!