Apple-társalapító, mesterséges intelligencia guru, top5-ös fintech influencer, mobilbankvezér – neves sztárelőadók segítségével mutatja be a CIB Bank és anyavállalata, az Intesa Sanpaolo 2019. október 30-án Budapesten, milyen forradalmat hoz a pénzügyi világban a digitalizáció. Az érdeklődést jól mutatja, hogy pár órával a regisztráció megkezdése után már minden jegy elkelt a Novathonra.

Magasabbra tették a lécet a CIB Banknál

Steve Wozniak, az Apple társalapítója is látható lesz a CIB Bank és anyavállalata által szervezett Novathon konferencián, amely a korábbi hackathon formátum helyett idén a pénzügyi innováció és a digitális kultúra átalakulásának regionális seregszemléjeként tér vissza. Wozniak hírnevét az Apple I és II számítógépek hardvereinek megtervezésével alapozta meg, a konferencián az innováció, a kreativitás és a digitális átalakulás összefüggéseiről fog beszélni. A Novathonon a pénzügyi világ öt legbefolyásosabb fintech influencerének egyike is fellép: a nemzetközileg elismert pénzügyi stratéga Jim Marous a diszruptív technológiai változásokról értekezik majd.

A dolgok internete, a virtuális valóság és a mesterséges intelligencia bankolásra gyakorolt hatásait, a digitális pénzügyek lehetőségeit tárja fel hallgatósága előtt Pietro Scarpino, az NTT Data innovatív technológiákért felelős vezetője. Andrea Isola, az N26 Italia ügyvezető igazgatója cége forradalmi, teljes egészében okostelefonokon elindított mobilbanki szolgáltatásáról fog beszélni. A bankpiac gyökeres megváltozásáról, ennek gyakorlati példáiról hallhatnak az érdeklődők Maurice Lisitől, aki a digitális átalakulás folyamatát vezényli le a CIB Bank anyabankja, az Intesa Sanpaolo teljes leánybanki ökoszisztémájában.

Kézenfekvő volt a Novathon evolúciójának soron következő lépéseként magasabbra helyezni a lécet azzal, hogy a pénzügyi innováció és a digitális kultúra átalakulásának új, nem hagyományos szereplőit hozzuk össze nemzetközileg elismert pénzügyi gondolatvezérekkel.

– vélekedett Maurice Lisi, az Intesa Sanpaolo Nemzetközi Leánybanki Divíziójának digitális csatornák és CRM vezetője.

A Novathonon a pénzügyi szektor meghatározó nemzetközi szereplői képviseltetik magukat, a rendezvény partnere a Mercury Processing Services International, az NTT, az Asseco, az Armundia Group, a Reply, a Capgemini, a PricewaterhouseCoopers Advisory SpA, az Elcom, a CETIF, az Infocert, az Oracle, a Sia, a Simplesurance, az Eurizon és a Visa.

Bankcsoportunk kiemelt célja a digitális átállás megvalósítása, melyhez elengedhetetlen a folyamatos innováció. Ennek szellemében rendezzük meg anyavállalatunkkal a Novathont, ahol napjaink meghatározó pénzügyi innovátorai mutatják be, mi a bankolás jelene és jövője

mondta a CIB Bank lakossági üzletágának vezetője, Ákos Tamás.

A rendezvényre ma indult a regisztráció, amelyet néhány órával később le is kellett állítani, mivel minden belépő elkelt. Az eseménnyel kapcsolatban a Novathon Facebook oldalán lehet tájékozódni: https://www.facebook.com/novathonwithcib/

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!