Az MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt. szakmai sikereinek újabb fontos állomásához érkezett azzal, hogy a Magyar Nemzeti Banktól megkapta az – európai szintű – ÁÉKBV (Átruházható Értékpapírokkal foglalkozó Kollektív Befektetési Vállalkozások; angolul UCITS) alapkezelői engedélyt.

A magyar alapkezelői piacon exkluzívnak számító engedély birtokában a társaságnak lehetősége nyílik rá, hogy a jövőben az Európai Unió teljes területén határokon átnyúló befektetési termékeket értékesítsen és befektetési megoldásokat kezeljen.

Az MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt. által most megkapott európai engedély feltételeként a társaságnak nemzetközi szintű többletkövetelményeknek kellett megfelelnie, melyek egyaránt érintették az Alapkezelő belső működését, szervezeti folyamatait és üzleti kommunikációját.

A lezajlott fejlesztések eredményeit, hasznait természetesen a társaság már meglévő ügyfelei is érezhetik a jövőben.

Mi itt az MKB-Pannónia Alapkezelőnél egy emberként  hiszünk abban, hogy már jelenleg is erős és még mindig dinamikusan fejlődő, a magyarországi jelenlétünkön túl, az uniós piacokon történő megjelenésünk jelentős jövőbeli üzleti potenciált és számtalan új lehetőséget biztosít. Köszönjük ügyfeleink eddigi bizalmát!

nyilatkozta Benczédi Balázs, az MKB-Pannónia Alapkezelő vezérigazgatója.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!