A CIB Bank azonnali készpénzbefizetésre alkalmas ATM-eken keresztül teszi elérhetővé, hogy ügyfelei sorban állás nélkül, a nap 24 órájában fizethessenek be pénzt bankszámlájukra. Az idei évben 21 új automata lesz elérhető a CIB hálózatában, melyeket továbbiak követnek a következő években.

Pénztári sorban állás nyitvatartási időben, vagy időtől független, azonnali készpénzbefizetés a nap 24 órájában?

Már elérhető a CIB Bank egyes automatáin az azonnali készpénzbefizetés funkció, amelynek legnagyobb előnye, hogy az így befizetett összeg néhány másodperc alatt megjelenik és felhasználhatóvá válik az ügyfél számláján. Az ATM-en keresztüli készpénzbefizetés bármikor elérhető, a nap 24 órájában, hétvégén is.

Az ATM-használat modernizációja százmilliós nagyságrendű beruházást jelent a CIB Banknál, és jelentős szolgáltatásiszínvonal-emelkedést hoz mind a lakossági, mind a vállalati ügyfelek számára.

Banki oldalon a pénztárak tehermentesítése csökkenő várakozási időt hoz az ügyfeleknek, és több időt az olyan ügyek intézésére, melyek hosszabb átbeszélést igényelnek.

Mind a lakossági, mind a vállalkozói oldalon komoly fejlődést jelent az azonnali befizetésre alkalmas automaták telepítése, hiszen akár nagyobb összegek is befizethetők.

  • Maximum 200 bankjegyet és maximum 3.599.000 forintot lehet egy tranzakcióval befizetni.
  • Az ATM bármilyen forgalomban lévő forint bankjegyet elfogad.
  • Az internetkártyák kivételével bármely, CIB Bank által kibocsátott forint alapú bankkártyával lehetőség van az új szolgáltatás használatára.

Egyharmadával is csökkenhet a pénztári befizetések száma azokban a fiókjainkban, ahol befizetésre alkalmas ATM-eket telepítünk. A pénztáros kollégák a felszabaduló munkaidejükben is az ügyfelek kiszolgálására tudnak koncentrálni. Célunk, hogy az ügyfeleink ezt érezhető pozitív változásként éljék meg.

– mondta Bruzsa Géza, a CIB Bank lakossági üzletfejlesztési vezetője.

Így működik

  • Az online befizetésre alkalmas ATM-eken a készpénzt nem kell borítékba helyezni, mint a korábbi automatás befizetésnél, a bankjegyek számolása és azonosítása a modern berendezések segítségével teljesen automatikusan történik.
  • A funkció működése nagyon egyszerű, a bankkártyához tartozó PIN kód megadása után az ATM-en megjelenő menüből a befizetés gomb kiválasztása után a készpénznyílásba kell helyezni a befizetni kívánt összeget.
  • Ezután az ATM automatikusan megszámolja, megvizsgálja a befizetett pénzt, és jóváhagyást követően azonnal jóváírja a bankkártyához tartozó számlán, függetlenül attól, hogy lakossági vagy vállalkozói számláról van szó.
  • A készpénz befizetése ilyen módon a promóciós időszakban, 2019. december 31-ig ingyenes.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!