Változatos zenei programokkal és tizenhárom borvidék pincészetének kínálatával háromnapos fesztivál kezdődik július 5-én Keszthely történelmi belvárosában.

A KeszthelyFest a nyugat-balatoni nyár egyik legkiemelkedőbb rendezvénye

A fesztiválon számos zenei irányzat megjelenik, “egyszálgitáros” utcazenészek és “nagyszínpados” sztárok adnak majd koncerteket és a gyermekprogramokat, valamint a gasztronómiai kínálatot is a sokszínűség jegyében állítottuk össze.

– mondta el Osvald Bálint, a Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatóhelyettese az MTI-nek.

  • A Fő téren kiépített nagyszínpadon koncertezik többek között Caramel, a Bagossy Brothers Company, a Hooligans vagy az Irie Maffia.
  • Az Amazon Ház udvarán a MOL Nagyon Balaton színpad programjai Bérczesi Róbert estjével és Magashegyi Underground koncertjével kezdődnek pénteken este.
  • Szombaton az Anima Sound System, vasárnap pedig a Tom Stormy Trio és Petrovna, a zenekar énekesnője lesz a fesztivál vendége.
  • A sétáló utca jazz és akusztik színpadjain országosan ismert művészek és helyi kiválóságok – köztük Micheller Myrtill, Farkas Gábor Gábriel, Hajdu Klára, Zolbert vagy Balogh Borsa “Űrlénykirály” és a Background Duo – lépnek fel.
  • A legfiatalabb korosztályt a Várkertben, a Gyermekliget miniszínpadán játszóházakkal, gyermekkoncertekkel, bábelőadásokkal és játékparkokkal várják.
  • A Bor Összehoz Keszthelyen elnevezésű rendezvényen a történelmi borvidékek tizennyolc pincészetének kínálatából választhatnak a korkedvelők.
  • A gasztronómia kínálatban a hagyományos magyar ételek, “lacikonyha” mellett a modern street food irányvonalat képviselő kínálat is megjelenik. A sétálóutcában és a Fő téren zalai és környékbeli kézművesek mutatják be portékáit, esténként látványos fény- és épületfestéssel, ünnepi díszkivilágítással teszik még hangulatosabbá a Balaton-parti város utcáit, tereit. 

A KeszthelyFest a MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként kerül megrendezésre.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!