Az ogreco elektromos robogókból álló járművekkel lép a járműmegosztó szolgáltatások piacára. A környezettudatos és fiatalos vállalkozás – 100%-ban elektromos robogó-megosztó rendszer – megoldásával arra az általános problémára kíván reagálni, hogy a budapesti közlekedés már-már elviselhetetlen.

Újabb robogó-megosztó rendszer indul

Egy munkanap alatt akár egy munkaórát is el lehet vesztegetni azáltal, hogy az ember A-ból B-be próbál eljutni. Az ogre&co flotta 100 db elektromos robogóval fog elindulni, és dinamikus tervek vannak a flotta bővítésére.

A kulcsnélküli közösségi elektromos robogó-megosztó rendszer mobilalkalmazáson keresztül kezelhető.

  • A felhasználó regisztrációt követően az applikáció térképének segítségével tudja kiválasztani a legközelebbi elérhető járművet.
  • Az ogre&co árazása üde színfolt a hazai piacon: míg mások percdíjjal működnek, addig az ogremobilok használatát perc+km alapon számolja el a szolgáltató.

Az ogremobil külső megjelenése szakít a hagyományos robogó kinézettel, kifejezetten trendi, fiatalos járművek bérlésére van lehetőség.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!