Az UniCredit Bank ezúton jelenti be, hogy – a Magyar Nemzeti Bank előzetes engedélyének hatályával – Ivan Vlaho fogja betölteni az általános vezérigazgató-helyettesi pozíciót.

Marco Iannaccone ügyvezető igazgatóként tér vissza Törökországba

Ivan Vlaho – jelenleg az UniCredit Közép- és kelet-európai Lakossági és Kisvállalati Divíziójának vezetője – Marco Iannaccone pozícióját veszi majd át, aki operatív igazgatóként (COO) és ügyvezető igazgatóként tér vissza a Yapi Kredibe Törökországba, ahol korábban, 2013-2016 között pénzügyi igazgatóként (CFO) dolgozott.

Niccolò Ubertalli és Gianfranco Bisagni, a CEE Divízió társ-vezérigazgatói így nyilatkoztak:

Gratulálunk Ivannak a jövőbeli kinevezéséhez és sok sikert kívánunk az új pozíciójához. Biztosak vagyunk abban, hogy mélyreható ismeretei és tapasztalatai magyarországi bankunk nagy előnyére válnak majd. Marco fontos szerepet játszott az UniCredit Bank Hungary fejlődésében és sikereiben, különösen a digitalizáció terén. Köszönjük kiemelkedően értékes közreműködését az elmúlt három évben, és várakozással tekintünk jövőbeli törökországi közreműködésére.

19 éve az UniCreditnél

Ivan Vlaho - UniCredit Bank
Ivan Vlaho | Forrás: LinkedIn

Ivan Vlaho 2000-ben kezdte karrierjét mint kockázatelemző a Zagrebacka Bankában Mostarban, Bosznia-Hercegovinában.

Az UniCreditnél eltöltött közel 19 éve alatt több pozíciót is betöltött, és az UniCredit több vállalatánál is dolgozott.

2010-től 2013-ig az UniCredit Bank Banja Luka, 2013 és 2016 között pedig az UniCredit Bank Mostar vezérigazgatója volt. Az UniCredit Közép- és kelet-európai Lakossági és Kisvállalati Divíziójának vezetőjévé 2016-ban nevezték ki.

 

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!