A Bentley idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, amit igyekszik annak rendje és módja szerint az év során – az évfordulóhoz méltó módon – megünnepelni. A vadonatúj Flying Spur a luxust és a vezetési élményt is új szintre emeli majd – ígérik a luxusautó gyár büszke kollégái a távoli Angliából.

Szép lesz az új Bentley Flying Spur is

Akárcsak a nemrégiben bemutatott Continental GT esetében is, a gyár az új Flying Spur fejlesztése során is maximálisan kitolta a határokat: mind a technológia, mind a kidolgozás tekintetében – elmondásuk szerint – lenyűgöző dolgokat alkottak.

Az utastérbe konkrétan olyan 3D-s bőrözést ígérnek, amivel a luxusautó gyártó várhatóan szintet fog lépni. Az exkluzív bőrözéses megoldást a Bentley crewe-i gyárában kísérletezték ki, a fejlesztő csapatban egyébként hölgyek is voltak. Nade mindez csak egy abból a sok-sok nagyszerű újdonságból, amit a Bentely a Flying Spur harmadik generációjával érkezik majd – például ide Magyarországra is a Szerémi útra.

Ez is érdekelheti:

Fotó: Bentley.com.

A Bentley ezúttal azt ígéri, hogy a világ legjobb luxus Grand Touring szedánját fogja majd  bemutatni. A csúcsverzióban egyébként egy 6 literes W12-es motor fog duruzsolni, a nagy újdonság azonban egy 2.9 literes plug-in hibrid lesz, aminek köszönhetően ez a modell is belép majd az elektromobilitás világába – egy kicsit.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!