Nemrég elektronikus levélben tájékoztatta ügyfeleit a Fundamenta-Lakáskassza Zrt., hogy pár nap múlva – egészen pontosan május 27-én megújul a cég eBanking rendszere. Az új felületet az eddig megszokott módon, a Fundamenta weboldalán található eBanking gombra kattintva lehet majd elérni. Levelükben felhívják a figyelmet arra is, hogy mindenképpen érdemes megújítani a regisztrációt, mivel a régi bejelentkezési adatok az új rendszerben már nem érvényesek.

Miért érdemes regisztrálni a Fundamenta új eBanking felületére?

Az aktuális információk és a számlatörténet megtekintése mellett, módosíthatók személyes adatok – sőt, új lakás-előtakarékossági szerződést is lehet kötni, valamint könnyedén kezelhetők a befizetések is.

A bonyolult pénzügyeket egyszerűen értelmezhető grafikonokkal és áttekinthető elrendezéssel tették közérthetővé.

A megújult felületen a Fundamenta ügyfelek rugalmasan, bárhol, bármikor, bármilyen eszközről, a nap 24 órájában nyomon követhetik pénzügyeik/megtakarításaik alakulását.

Amennyiben kérdése lenne, az új eBanking rendszerrel kapcsolatosan keresse a Fundamentát a 06 1 411 8181-es telefonszámon.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!