Március 10-én kezdetét vette a ’Nyerő Tízes’ internetes kvízjáték. A Családi Kasszasikerek program tizedik évfordulójának alkalmából indított vetélkedő tíz napon át tart, a játék legjobb versenyzőit értékes nyeremények várják.

10 éves a Provident programja

A Provident Pénzügyi Zrt. 2008-ban hozta létre a Családi Kasszasikerek gazdasági és pénzügyi ismeretterjesztő programot, amely azóta több mint 30.000 háztartásba, valamint 300 szociális munkáshoz, művelődésszervezőhöz és pedagógushoz juttatott el korszerű ismereteket.

A vállalat a program fennállásának tizedik évfordulója alkalmából pénzügyi és gazdasági témájú online kvízjátékot indított.

Így lehet nyerni

A résztvevők a www.nyerotizes.hu oldalon regisztrálhatnak, ahol tíz kérdésre kell válaszolniuk. Aki a versenyzők közül a legrövidebb idő alatt a legjobb pontszámot éri el a játék tíz napos időszakán belül, fődíjként egy iPhone 8-as készüléket nyer, míg az őt követő kilenc további válaszadó szintén értékes ajándékokkal gazdagodik. A weboldalon ismerettár is elérhető, amelyből ihletet és tudást merítve a versenyzők még pontosabban felelhetnek a kvíz feladványaira.

Fő a pénzügyi tudatosság

A Provident Családi Kasszasikerek program célja, hogy minél többen értsék a gazdasági, pénzügyi folyamatokat, különösen a pénzügyi termékeket, hogy ezáltal felelősen dönthessenek például egy esetleges hitelfelvételről. A Provident 2008 óta vesz részt szakmai műhelymunkában partnerekkel, döntéshozókkal, hozzájárulva ahhoz, hogy a pénzügyi alapismeretek mára a Nemzeti Alaptantervbe is bekerültek.

Pénziránytű Alapítvány támogatásával

A Provident által meghirdetett Nyerő Tízes játék fő szakmai partnere a Magyar Nemzeti Bank Pénziránytű Alapítványa, amely több mint egy évtizede terjeszt magas szinten gazdasági és pénzügyi ismereteket.

A Provident üzleti sikeréhez nélkülözhetetlen, hogy felelősen hitelezzünk, és ebben a folyamatban ugyanúgy kulcsszereplők a jól képzett kollégáink, mint a tájékozott, pénzügyi szempontból tudatos fogyasztók. A Provident Családi Kasszasikerek Program égisze alatt elindított Nyerő Tízes játék arra igyekszik motiválni a résztvevőket, hogy információkat gyűjtsenek és megfontolt pénzügyi döntéseket hozzanak. Ezúton is köszönjük a Pénziránytű Alapítvány szakmai támogatását.

– mondta el Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BANKÁR MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Bankár Magazint a közösségi média oldalakon is!